Kittens Y2en Z2 nest

Inmiddels zijn alle kittens voorzien van personeel, dat was best een klus vanwege alle aanvragen, maar ik weet zeker dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.  De Y-tjes zijn nu 11 weekjes oud en hebben hun 1e vaccinatie, chip en gezondheids check gehad. Op 20 mei staat de fotoshoot gepland en op 27 mei hun 2e vaccinatie en gezondheids check.

De Z-tjes zijn 9 weekjes oud en doen het nu gelukkig geweldig. Op de leeftijd van 5 weekjes kwam er even de klad in, allemaal spugen en diarree, ik weet nog steeds niet of het een virusje was of omdat mamapoes krols was geworden, hierdoor waren ze flink afgevallen. Maar ze zijn met de inhaalrace begonnen en het gaat de goede kant op. Het allerleukste van dit Z-nestje is dat ze allemaal verhuizen naar personeel die al eerder een Tekyni kitten een gouden mandje hebben gegeven.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Y-nest

Vandaag zijn we met de Y-tjes naar de dierenarts geweest, Ze kregen hun 1e enting, chip en gezondheids check, alles was keurig in orde. Ook heeft het lilac/witte katertje zijn gouden mandje gevonden. Vandaag kwamen ze kennis maken en het was liefde op het eerste gezicht. Nu nog een naam verzinnen met de Y, maar dat gaat vast goed komen.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Het Y2 en Z2 nest is geboren!

Op 18 februari en 4 maart zijn Blossom en Shelby beiden mama geworden van 4 kittens.  eindelijk weer eens 2 nestjes zonder problemen. Beide bevallingen verliepen probleemloos en alle 8 kittens zijn verschillend. Zo leuk dat papa Bingo altijd weer zorgt voor mooie kittens in vele kleuren. 
Op alle kittens zit een optie!!!

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Dag Lieve Wonder

Het is even stil geweest in de cattery, hoewel er natuurlijk wel kittens waren. In het W2 nestje zat mijn droompoesje Wonder. Zij was chocolate tabby ticked. Na 5 weken kwam ik erachter dat zij geen anus had en haar dikke darm op de urineweg zat aangesloten. Bij de dierenarts besloten Wonder een kans te geven en haar te opereren. Dit was een zware operatie voor de kleine prul, maar geslaagd. Wat deed ze het goed erna! Ze kwam weer aan in gewicht, speelde met Whisker en Whoopy en deed alles wat een kitten moest doen. Helaas bleek toch in de weken daarna dat haar kringspier niet werkte. Na 7 weken van alles geprobeerd te hebben en jezelf afvragen hoe dit verder moest voor haar de komende jaren bleef er eigenlijk geen optie meer over dan haar te laten gaan. Houden van …is ook loslaten.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Gouden mandje gezocht voor Vampire

Kijk onder kopje Kittens/Herplaatsing.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Kitten nieuws

Inmiddels zijn de kittens(U2 nest) van Blossom bijna 4 maanden, Binnenkort gaat Umi als enige uitvliegen. Unique en Fiep blijven hier in de cattery. Ook beide kittens( V2 nest) van Shelby zijn ruim 11 weken en zullen samen eind augustus verhuizen. Ze hebben alle 3 fantastisch personeel gevonden met een gouden mandje!
De kittens (W2 nest) van Cheetah zijn ruim 2 weekjes en groeien als kool. Hier zitten 2 prachtige poesjes bij die ik voorlopig even voor mijzelf in optie houd.
De papa van deze 3 prachtige nestjes is natuurlijk onze eigen Bingo-Bongo.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Corona kittens

Inmiddels zijn we een aantal weken verder. Door de corona crisis en het daardoor niet op vakantie gaan, hebben wij besloten om thuis te blijven en te kijken of er nog een poes krols wordt, Inmiddels zijn de kittens van Blossom 10 weekjes oud en de kittens van Shelby zijn 5 weekjes oud. Ook is de dochter van Shelby, Cheetah , zwanger van onze kanjer Bingo, zij heeft nog een kleine 4 weekjes te gaan, maar heeft al een lekker dik buikje.
Tot onze grote verrassing werd Yentl, silver tabby met wit, ineens krols voor de 1e keer. We hoopten dat Zappa, ook silver tabby met wit, het kunstje zou snappen. En ja hoor, na een hoop gestuntel hebben we een aantal dekkingen gezien. Nu maar hopen dat het gelukt is…maar dat weten we eind juli pas.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Paaskittens.

Blossom is in blijde verwachting van onze Bing. Half april verwachten wij de kittens. Aangezien Blossom chocolate draagt en Bing draagt cinnamon kunnen hier heel veel verschillende kleurtjes uit komen, ook bi-color. Nog 2,5 week afwachten!!

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Show Wijchen

Op 8 februari zijn Bing en Zappa naar de show in Wijchen geweest. Beide mannen hebben het super goed gedaan en een keurig rapport gekregen. Bij Bing stond er zelfs WOW bij zijn vacht op door de keurmeester. Hij kreeg zijn kampioenspunt en een nominatie voor Best in Show die hij verloor van een andere prachtige tabby kater. Zappa deed mee in de jeugdklasse 7 – 11 maanden. Hij kreeg de U1 en de Best in Varieteit.

 

Posted in Geen categorie | Leave a comment

S2 en T2 nest

Twiggy,s enige kitten en de kittens van Vienna hebben allemaal een gouden mandje mandje gevonden en zijn allemaal vlak voor kerst verhuist naar hun nieuwe personeel.

Posted in Geen categorie | Leave a comment