Herplaatsing

Update:

Na de vele reacties hebben wij Vampire zijn gouden mandje kunnen geven bij Veronique en Bart in Leiden.

Soms moet je keuzes maken in het belang van de katjes. Zo dus ook voor onze lieve , verlegen, prachtige Vampire Knight From Town House.
Hij kwam hier wonen met de bedoeling onze dames te logeren te hebben. Helaas begreep Vampire niet goed wat er van hem verwacht werd en hebben wij hem laten castreren zodat hij lekker in de groep kon zijn. Omdat hij een lieve zachtaardige kater is , laat hij zich al snel op zijn kop zitten door de dames, die hem veruit de baas zijn. Na lang twijfelen hebben we dus nu besloten voor hem een gouden mandje te zoeken, waar hij het rustig heeft. Het liefst een ouder iemand/echtpaar die geregeld thuis is en waar geen andere huisdieren zijn. U moet ook geduld met hem hebben om hem de gelegenheid te geven aan de nieuwe situatie te laten wennen. Vampire is pas 3 jaar oud en heeft alle jaarlijkse entingen en testen gehad.
Wij vragen voor Vampire een vergoeding van € 400,- . Uiteraard krijgt u zijn paspoort met alle gegevens en stamboom mee.

Als u denkt dat u Vampire een gouden mandje kunt geven, kunt u mailen naar linda@tekyni.nl en daarin vertellen hoe uw woonsituatie is en waarom u denkt dat Vampire bij u zijn gouden mandje krijgt.