Cattery Tekyni 2007- 2022

Na ruim een half jaar twijfelen en nadenken heb ik besloten om te gaan stoppen met de cattery. Nu, na 15 mooie jaren, is het genoeg geweest. Vele bekende cattery,s zijn mij al voor gegaan om dezelfde redenen. Na een corona gekte van 2 jaar, waar de prijzen voor een kitten recordhoogte kregen, de kittens ( en ook puppy,s)niet aan te slepen waren, was mijn grootste angst altijd, wat als alles straks weer normaal wordt? Gaan de kittens dan nog steeds alle liefde en aandacht krijgen die ze verdienen? Gaan mijn kittens, waar ik 14 weken mijn ziel en zaligheid in heb gelegd, niet doorverkocht worden of erger nog, komen ze in een asiel terecht? Maar de allerbelangrijkste reden is nu steeds dat ik in deze tijd van crisis niet meer kritisch naar de kittenkopers kan kijken, is het geen opwellingsaankoop? wat als het kitten wat gaat mankeren, is er wel geld voor de dierenarts? Dit alles , de constante zorgen, hebben de doorslag gegeven. De beide katers, Bingo Bongo en Jimmy zullen deze maand gecastreerd worden en hopelijk gaan zij een fijn bankhang pensioen tegemoet. Uiteraard blijf ik nog wel actief in de vorm van steun en raad voor al mijn kittenkopers. Ik zal het vreselijk gaan missen maar kijk wel terug op 15 prachtige jaren.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.