Rebbel, Rody en Ramos zoeken een gouden mandje!

   
Rody (besproken)        Ramos(besproken)             Rebbel(besproken, heet nu Red Flow)

Posted in Geen categorie | 2 Comments

Dragon

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om Dragon te laten castreren. Het is mooi geweest, hij mag gaan bankhangen. Hij heeft voor mooie lieve nakomelingen gezorgd. Inmiddels is dit al 2 weken geleden gebeurd. Eind september mag hij verhuizen naar een super gouden mandje , waar hij ook een vriendje zal hebben. Dragon gaat bij Lotte en Dimer wonen. En laat Lotte nu net de dierenartsassistente zijn waar ik al jaren kwam, dus hij kan het niet beter krijgen!!
Op 10 september zal hij nogmaals voor zijn HCM test gaan.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Nog meer kittens in september!

Na een bezoek aan onze fantastische dierenarts Anne van Dierenkliniek Bossebuurt, is na drachtecho vast gesteld dat Twiggy zwanger is van 2 kittens en Vienna van 4 kittens. Voor meer info kijk bij Kittens Verwacht S2-Nest en T2-Nest.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Hoera , Cheetah is bevallen

Op 1 augustus werd Cheetah einde van de middag wat onrustig. daarna ging het heel snel en zijn er 5 kittens geboren. Helaas was het 1e kitten dood geboren. De andere 4 doen het prima. Cheetah is een hele (te) zorgzame mama en ligt echt 24/7 bij haar kroost. Volgens mij zijn het 4 katers t.w. 1 creme, 2 red tabby en een chocolate. Meer info volgt later. Zie R2-Nest.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Wij verwelkomen 2 nieuwe gezinsleden

Op 7 juni is onze nieuwe kater Bing bij ons komen wonen. het was een lange zoektocht. Inmiddels staat hij op de website . Ook hebben wij er een nieuw poesje erbij, op 14 juni heeft Yentl, een bicolor silver tabby blotched, haar intrede gedaan.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Wij verwachten weer kittens!

Hoera!!! Na thuiskomst van vakantie blijkt Cheetah zwanger te zijn. Begin augustus moet ze bevallen. Voor meer info kijk bij R2 Nest onder het kopje kittens verwacht

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Het is stil in huis

Alle kittens zijn verhuist naar hun gouden mandje met super personeel. Het gaat jullie goed lieve schatten!! Wij nemen even onze rust in huis voor alle andere poezen en dan hopelijk zullen we in de zomer weer lieve brittenbolletjes hebben.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Kittens hebben gouden mandjes gevonden.

Inmiddels zijn alle kittens voorzien van personeel en is de gezellige wattsapp groep met het O2,P2 en Q2 nest weer in volle gang. Bijna dagelijks wordt er wel een foto of filmpje geplaatst en ook regelmatig een update over het wel en wee van de ondeugden. 

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Ook Vienna is bevallen

Op woensdag 17 oktober 2018 is Vienna vlotjes bevallen van 2 flinke katertjes. De mannen en mama doen het heel goed. Zoals gehoopt zat er een blauw katertje bij die zeer gewenst was als speelkameraadje voor Oreo uit het O2 nestje. Het lilac katertje staat in optie en zou wel eens een langhaartje kunnen worden, maar dat weten we pas over een paar weekjes.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

P2 nest is geboren.

Precies op de uitgerekende dag, 20 september 2018, is Shelby vlotjes bevallen van haar 5-ling. Het zijn 4 katertjes en 1 poesje geworden. Hoewel ik gehoopt en gerekend had op wat chocolate variaties , kwam er tot mijn grote verrassing 3 creme en 1 rood katertje. Dit is genetisch zeker mogelijk, maar zoveel!! Super leuke verrassing natuurlijk. Cheetah, de dochter van Shelby, heeft haar gedurende de hele bevalling bij gestaan en ook daarna blijft ze bij haar moeder en broertjes en zusje, zo schattig. Voor meer info zie P2 Nest.

Posted in Geen categorie | Leave a comment