Kittens hebben gouden mandjes gevonden.

Inmiddels zijn alle kittens voorzien van personeel en is de gezellige wattsapp groep met het O,P en Q nest weer in volle gang. Bijna dagelijks wordt er wel een foto of filmpje geplaatst en ook regelmatig een update over het wel en wee van de ondeugden. 

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Ook Vienna is bevallen

Op woensdag 17 oktober 2018 is Vienna vlotjes bevallen van 2 flinke katertjes. De mannen en mama doen het heel goed. Zoals gehoopt zat er een blauw katertje bij die zeer gewenst was als speelkameraadje voor Oreo uit het O nestje. Het lilac katertje staat in optie en zou wel eens een langhaartje kunnen worden, maar dat weten we pas over een paar weekjes.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

P2 nest is geboren.

Precies op de uitgerekende dag, 20 september 2018, is Shelby vlotjes bevallen van haar 5-ling. Het zijn 4 katertjes en 1 poesje geworden. Hoewel ik gehoopt en gerekend had op wat chocolate variaties , kwam er tot mijn grote verrassing 3 creme en 1 rood katertje. Dit is genetisch zeker mogelijk, maar zoveel!! Super leuke verrassing natuurlijk. Cheetah, de dochter van Shelby, heeft haar gedurende de hele bevalling bij gestaan en ook daarna blijft ze bij haar moeder en broertjes en zusje, zo schattig.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Hoera! nog meer kittens.

Ook Shelby is zwanger van Scott, zij verwacht haar kittens rond 20 september. De verwachte kleurtjes zullen zijn chocolate en lilac. Dit kan ook zijn met wit (bicolor)  en/of met tabby.

   

Vanmorgen hebben we via een echo mogen vernemen dat ook Vienna , na een eerdere miskraam, weer zwanger is van Dragon. Zij verwacht haar kittens half oktober. De verwachte kleurtjes zullen zijn blauw of lilac.

    x   

Posted in Geen categorie | Leave a comment

De kittens van Twiggy zijn geboren!

Vanmorgen vroeg om half 8 kwam Twiggy mij laten weten dat het zover was. In een recordtijd van 2 uur heeft zij 5 gezonde kittens op de wereld gezet! De lieve schat heeft het super gedaan en mag nu heerlijk bijkomen. De geslachten laten nog even op zich wachten, vermoedelijk 3 katertjes en 2 poesjes.

 

 

 

 

 

Meer info bij Kittens O2 nest.  

 

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Er komen weer kittens!!

Eindelijk!! Na een jaar geen kittens door allerlei omstandigheden zal Twiggy ons rond 19 augustus weer verblijden met een nestje. Volgens de echo zitten er 5 kittens. Ook onze Shelby is uit logeren geweest en mag rond 20 september bevallen van ook 5 kittens (volgens de echo).

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Updatetje

Inmiddels zijn de kittens van Azura verhuist. Nigel en Nacho mogen samen het huis onveilig maken bij de Familie van Veen in Nootdorp. Nevada gaat bij de Familie Kooijman in Barendrecht wonen waar onze  Maelynn ook woont.
Ook hebben wij de afgelopen maanden wat shows bezocht met mooie resultaten :
Cosmo en Blossom hebben nu de titel van Internationaal Kampioen en Dragon heeft de titel van Groot Internationaal kampioen behaald!!!

Nu is het wachten op krolse poezen zodat wij hopelijk over een tijdje weer kittens zullen hebben.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Ons N2 nestje is geboren!

In Barendrecht bij Fam. Verwater woont onze Azura.  In de nacht van 6 op 7 november is zij bevallen van 3 heerlijke bolletjes. De papa is onze eigen Dragon. Waarschijnlijk zitten er 2 langhaartjes tussen, maar dat weten we pas over een paar weekjes. Meer info bij..Kittens N2 nest.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Gouden mandje gezocht voor Furby

Bij Cattery de Frel in Zoetermeer zoekt Furby nog een gouden mandje.

Zie… Kittens andere cattery

received_972451402857500

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Cosmo, onze kanjer

Zondag 23 april zijn we helemaal naar Hulshout gereden in Belgie voor de show. Onze mooie Beau behaalde haar 3e titel voor Groot Internationaal Kampioen en mag zich nu ook zo noemen. Maar als klapper op de vuurpijl behaalde Cosmo zijn 2e kampioenspunt, behaalde Best in Variëteit, Best in Show en Best over Best. ik kan niet uitleggen hoe dat voelt als je daar staat met je eigen fokje!!! Gewoonweg fantastisch!!

IMG-20170423-WA0000 IMG-20170423-WA0002 IMG-20170423-WA0003

Posted in Geen categorie | Leave a comment